top of page
fotobg.jpg
zand

Soms heeft een van je teamleden gewoon een beetje hulp nodig, ook al kan hij/zij niet goed aangeven wat er aan de hand is… maar dat er iets speelt is duidelijk. 

Dit heeft zijn weerslag op het werk en de samenwerking onderling; het werk lijdt eronder en de sfeer kan drukkend zijn. Via een kort traject is het mogelijk helder te krijgen wat wringt, dit aan te kijken en dan de keuze te maken dit te transformeren om zo weer de focus te krijgen op wat belangrijk is. 

 

Dat wat er speelt bij je collega/medewerker kan privé of werkgerelateerd zijn. Iemand die lekker in zijn/haar vel zit, zal productiever zijn en ook een fijnere collega. Een team is zo sterk als de zwakste schakel.

Of het nu gaat om de zorg van een familielid, het niet meer content zijn met de werkzaamheden die gedaan moeten worden of buitengesloten worden door collega’s; een gesprek kan helderheid brengen in eigen verantwoordelijkheid, blokkerende patronen en overtuigingen. Is sommige gevallen is een neutraal luisterend oor al voldoende.

De schaamte voor een situatie kan zo groot zijn dat een probleem niet genoemd wordt aan een leidinggevende, terwijl er juist wel over gesproken zou moeten worden om het lucht te geven en om begrip en compassie te (kunnen en willen) voelen voor elkaar. Een onafhankelijk iemand die de juiste vragen stelt schept ruimte,  overzicht en vertrouwen en kan deuren openen die anders voor de werkgever gesloten blijven.

Een onafhankelijk iemand die de juiste vragen stelt schept ruimte,  overzicht en vertrouwen en kan deuren  openen die anders voor de werkgever gesloten blijven

Gerecycled papier

Wat kan ik voor je doen?

Tijdens een kennismakingsgesprek (online of live) met een medewerker kan ik al veel uit het gedrag (lichaams- en gezichtstaal) en de reactie halen. Dit zal duidelijk maken wat er aangekeken mag worden;  overlevingsmechanismen, overtuigingen en patronen worden helder. 

De coach sessies kunnen ondersteund worden door behandelingen die ook energetische lagen bereiken, zo ook het onbewuste gedeelte. Hierdoor krijgen nieuwe patronen, andere gedachten en daardoor als vanzelf andere handelingen de ruimte, waardoor er nieuwe uitkomsten verschijnen. Mijn ervaring heeft geleerd dat er veel verandering mogelijk is (al in 3 tot 5 sessies), tenminste als de medewerker er gemotiveerd voor is!

 

Voor bovengenoemde zaken -en meer- ben ik beschikbaar. Online en live. Een eerste gesprek kan veelal binnen 24 uur online plaats vinden. Gesprekken in vertrouwen, coach-sessies of trajecten op maat bij burn out, re-integratie o.i.d. zijn ook mogelijk. Dit kan een traject van 3 tot 5 sessies omvatten of een maatwerk-traject. 

En wie ben ik?

Mijn naam is MaY (Marjolein) Loman en de laatste jaren heb ik mij bezig gehouden met online coaching, waarin ik de quantum-fysica en de wet van aantrekkingskracht volop heb geïntegreerd. Dit is een andere manier van coachen, van bewust worden; van eigen verantwoordelijkheid, de regie weer pakken over je eigen leven en weten dat je alleen zelf de keuze hebt te veranderen in hoe je naar iets kijkt en hoe je ermee omgaat.

 

Mijn expertise op het gebied van coaching, waar na het 1e gesprek -waarin cliënt alles mag vertellen- veelal alleen nog gesproken wordt over waar hij/zij naar toe gaat en niet waar hij/zij vandaan komt. Bestellingen, positieve gedachten en gevoelens, helderheid, stabiliteit, zelfverzekerdheid en vertrouwen in zichzelf kunnen de resultaten zijn van de sessies als de cliënt zelf gemotiveerd is er iets aan te doen.

Ik kom graag langs voor een kennismakingsgesprek!

Smalle loopbrug
"Ik ken Marjolein (MaY) als gevoelsmens met wie je alles wilt delen. Een professionele coach met een rugzak vol met interventies om los te maken wat vast zit en om je de volgende stap te laten zetten."
- Yvette @ CoachRegie
bottom of page