top of page
may-bos-1.jpg

Ga je mee op zoek naar de
mooiere versie van jezelf?

zand

IK BEN MAY

Mijn naam is MaY (afkorting van Marjolein) en ik woon sinds kort in Weesp (bij Amsterdam).

Een groot gedeelte van mijn leven heb ik anderen altijd belangrijker gevonden dan mijzelf. Als mijn omgeving het fijn had, dan had ik het ook fijn. Tenminste, dat dacht ik. Totdat ik meer leerde over frequenties en energieën; sindsdien weet ik dat ik het deed omdat ik er dan ‘bij hoorde’, dat mensen mij ‘nodig’ hadden. Dit was mijn overlevingspatroon geworden. Het was heel normaal om mijzelf weg te cijferen.

Tijdens mijn eigen ontwikkeling in bewustzijn -elke dag weer opnieuw- heb ik o.a. de waarde in mijzelf ontdekt en ook de liefde voor mijzelf. Klinkt misschien wat zweverig, maar ik plaats van mijn waarde door anderen te laten bepalen, ging ik dit zelf doen. Dit heeft gemaakt dat ik een mooier en fijner mens ben geworden en anderen beter kan begrijpen, aanvoelen en begeleiden. Alleen niet ten koste van mijzelf.

Ik ben heel en compleet!

Het was voor mij dan ook heel vanzelfsprekend mij te gaan bekwamen in Coaching & Bewustwording zodat ik anderen professioneel kan gaan begeleiden.

Ik kan goed luisteren -ik hoor ook wat er net niet wordt gezegd- en stel verhelderende vragen. Ik ben goed in het filteren van ruis uit een verhaal en het dan terug te brengen naar de essentie.

Ik word blij van het inzetten van mijn eigen wijsheid, mijn gevoeligheid en mijn expertise om jou misschien wel mee te nemen in het bewustzijnsveld zodat het 'kwartje' kan vallen en er ruimte komt voor transformatie.

Kennis & ervaring

Mijn kennis heb ik opgedaan door vele boeken over bewustzijn te lezen & vele methodes, workshops, trainingen en opleidingen te volgen, zoals Quantum Touch & verdieping Allergieën (ademhalingswerk), Kinesiologie One Brain (d.m.v. spiertesten kan een emotie losgekoppeld worden van een gebeurtenis) met diverse deelmodules, o.a. Basis, Structuren, Gewicht, Writersblok, Dyslexie & Dyscalculie. Vervolgens kwam in 2018 Touch of Matrix op mijn pad (behandelingen in het Quantum-Veld). Hierin volgde ik de Basis, Therapeut-schap, Generatielijnen, GroepsMatrix en Coaching.

De laatste 5 jaren was ik nauw betrokken bij de opleidingen van Touch of Matrix en de organisatie. Daarnaast was mijn rol die van verbinder, gastvrouw en expert op het gebied van online behandelingen.

Diverse (online)trainingen (o.a. Dr. Joe Dispenza, Leonie te Riet, Maartje Koper, Janosh) hebben mij nog bewuster gemaakt hoe het Veld werkt en dat de wet van Aantrekkingskracht 24/7 actief is.

Mijn innerlijke kindstukken, oude patronen en overtuigingen zijn hierdoor zichtbaar geworden en daar waar ik nog 'werk' te doen had (en heb).

Waarom bij mij?

Bij mij geen drama, geen ellenlange sessies, maar lichtheid en humor, vol respect en neutraliteit.

Matchen onze frequenties? Herkennen ze elkaar?

Voel je welkom bij mij.

Ik observeer en luister naar jou, naar jouw verhaal en wat jij wilt veranderen. Samen focussen we op waar je naar toe wilt.

Zo ontvang je activaties om thuis gemotiveerd te blijven, om jouw veld in beweging te houden, om te transformeren, met gemak en bijna als vanzelf.

Wanneer zullen we kennismaken? Kom!

Je bent je bewust dat jij mag kiezen voor de beste versie van jezelf en bij alles wat daarbij aansluit.

Smalle loopbrug
"Ze is een superfijne therapeut/coach,  erg betrokken en invoelend. Haar manier van werken is subtiel maar effectief. Haar natuurlijke enthousiasme en uitstraling zijn aanstekelijk en je voelt je meteen thuis. Ze luistert goed en komt met een gerichte vraag gemakkelijk tot de kern. De resultaten zijn fantastisch. Superlatieven komen tekort."

- Günther de Jong (Touch of Matrix)
bottom of page