top of page
may-zee-2.jpg
zand

3 TOUCH OF MATRIX BEHANDELINGEN
OP AFSTAND

Bij Touch of Matrix-sessies maken we contact met het Quantum-veld; het veld van mogelijkheden. Alles wordt gezien als licht en informatie en zo handelen we ook.
Je kunt jouw systeem vergelijken met een computer; alle gebeurtenissen in jouw leven -mooie en minder mooie- worden programma’s op jouw harde schijf. Door 'het Veld' in beweging te brengen kunnen deze programma’s gereset, opgeschoond en geneutraliseerd worden. Waarna jij het programma kunt installeren wie en hoe je wilt zijn. Jouw systeem bepaalt wat er gebeurt, niet ik.
Ik haal niets weg en voeg niets toe.

Vooraf vul je een intake-formulier in. Deze bespreken we kort tijdens het eerste gesprek. Hierin wordt het hoofdthema duidelijk en we formuleren samen een positieve bestelling; hoe wil je het WEL? En daar laten we het Veld mee aan de slag gaan.
Ik zorg als begeleider voor een puur en veilig veld. Jij -of eigenlijk jouw systeem- bepaalt wat er gebeurt; wat je loslaat in liefde en wat je gaat ontvangen met open armen. Het is niet meer nodig te weten waar iets vandaan komt, of wat er de oorzaak van is. Immers, alles is licht en informatie.

Dit is een traject van 3 behandeling (online) met de methode Touch of Matrix, waarin je -zonder dat je hoeft te weten- blokkades kunt loslaten en je overtuigingen en patronen aanpast aan hoe je NU wilt leven, wilt zijn.


Na een korte telefonische intake ontvang je afstandsbehandelingen op jouw thema. De behandelingen ontvang je liggend op je eigen bed, in jouw vertrouwde omgeving. Dit kan op verschillende manieren; deze bespreken we vooraf en voelen samen wat het beste bij jou past. Na deze 3 sessies is het mogelijk losse vervolgsessies in te plannen.
In de nabije toekomst zijn live-sessies in Weesp mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Voor wie:
Voor diegene die weten dat alles licht en energie is. Die niet hoeven te weten waar iets vandaan komt of die al zo vaak hun verhaal hebben verteld, en er nu echt klaar mee zijn.
Voor mensen die in de reguliere zorg niet verder komen; ze moeten er maar mee leren leven. Als je diep van binnen weet dat het ook anders kan, voel je dan van harte welkom!

Wat brengt het je?

Na elke sessie voel je je opgeruimder, lichter en blijer/vrijer. Dit werkt door de dagen ernaar. Je thema is getransformeerd en jij bent jouw nieuwe versie! Je omgeving is hetzelfde, maar jij bent veranderd. Daardoor veranderen de mensen in jouw omgeving met je mee.

Jouw investering in dit Touch of Matrix traject is € 595

TIJDELIJKE AANBIEDING: € 495

Korrelig oppervlak

Of kies 1 van de andere trajecten

Korrelig oppervlak

Of kies 1 van de andere trajecten

Welk verhaal vertel jij over jezelf?

Smalle loopbrug
"Zo fijn om regelmatig contact te hebben met MaY - na afloop van een traject houdt ze ook contact en kun je altijd bij haar terecht. Met een paar tips van haar kom je zo weer in beweging. "

- Ann
bottom of page