top of page
Blote voeten op zand
zand

LEVENSPAD TRAJECT

We hebben een intakegesprek waarin je alle ruimte krijgt je antwoorden toe te lichten van het intake formulier. Je geeft o.a. aan waar je tegenaan loopt, wat je moeilijk vindt en waar je blij van wordt. Aan het eind van het gesprek is jouw thema helder en ook waar je naar toe wilt, jouw doel, hoe je wilt zijn. Je bent je bewust van de terugkerende patronen/gebeurtenissen in je leven en begrijpt hoe quantum en de wet van aantrekkingskracht werkt.


In de eerste sessie gaan we de link leggen tussen de eerste 7 jaren van je leven en de laatste maand(en). Welke gebeurtenissen zijn ‘gewoon’ voor jou geworden, wat is ‘normaal’ voor jou. Inzicht over jouw overtuigingen maken dat we ze kunnen ombuigen. De sessie wordt afgesloten met een Activatie -waarvan je de opname ontvangt- van wat aangeraakt is en wat getransformeerd mag worden zodat je je hier thuis dagelijks mee kunt verbinden - tot aan de volgende sessie.


In de tweede sessie staat jouw pubertijd centraal met hierin jouw grenzen, jouw keuzes en jouw ontdekking van wie je bent. Blokkades worden helder en deze worden meegenomen in de Activatie om getransformeerd te worden.


Tijdens de derde sessie staan relaties in alle vormen centraal. Hoe gedraag je je in bijzijn van, en welke rollen speel je hierbij?  Inzichten in jouw plek in diverse situaties geven ruimte om het anders te gaan doen; deze worden vastgelegd in de 3e Activatie.


De vierde sessie gaat over jouw vrouwelijkheid, jouw mannelijkheid, de balans hiervan. De rollenpatronen van huis uit en de dominantie van je hoofd ten opzichte van je hart/buik. De 4e Activatie gaat over het in balans brengen van je beide kanten, wat past bij jou op dit moment.


De laatste sessie gaat helemaal over hoe je wilt zijn. Waar identificeer jij je mee, en welke stappen ben je bereid te zetten om hier te komen? Met gemak en in alle eenvoud? Als afsluiting ontvang je ook van deze laatste sessie weer een Activatie voor thuis.

Dit is een traject van 5 sessies in 8 weken tijd. En passend voor jou als je weet dat er ‘meer’ is dan je kunt zien. Als je je eigen verantwoordelijkheid wilt nemen voor jouw leven en jouw keuzes. Maar ook dat je op elk moment opnieuw mag kiezen.


Als je weet dat je dingen/patronen in je leven graag wilt veranderen, maar eigenlijk geen idee hebt waar te beginnen of hoe dit vol te houden. In je hoofd weet je het wel, maar je valt zo snel terug in je oude gewoontes…

Iedere sessie bestaat uit 45 minuten coaching en een 15 min audio-activatie die je ontvangt en kunt terugluisteren.

Wat brengt het je?


In 2 maanden tijd ben jij je bewuster van hoe je denkt en dat dit in relatie staat met hoe je je voelt en hoe je handelt. Je bent je bewust dat jij mag kiezen voor de beste versie van jezelf en alles wat daarbij aansluit. Door bewustwording van je patronen en overtuigingen ben je al (kleine) dingen anders gaan doen en dit is al te merken in je leven; er zijn al dingen ten gunste veranderd!


Je neemt tijd voor jezelf, je kan liefdevol en zonder oordeel andere mensen hun eigen proces laten beleven. Je bent er voor anderen, zonder dat dit ten koste van jezelf gaat. Kortom: je zit heerlijk in je vel, je bruist van energie en je bent nog nooit zo blij geweest met wie je bent!

Jouw investering in dit levenspad traject is € 995 

TIJDELIJK voor € 795

Korrelig oppervlak

Of kies 1 van de andere trajecten

Korrelig oppervlak

Of kies 1 van de andere trajecten

Je bent je bewust dat jij mag kiezen voor de beste versie van jezelf en bij alles wat daarbij aansluit.

Smalle loopbrug
"Ik ken Marjolein (MaY) als gevoelsmens met wie je alles wilt delen. Een professionele coach met een rugzak vol met interventies om los te maken wat vast zit en om je de volgende stap te laten zetten."

- Yvette
bottom of page