top of page
zand

6 MAANDEN MAY TIME | ALL THE WAY

Elke 2 weken hebben we een ingepland online gesprek (tussendoor hebben we heel regelmatig (kan dagelijks) via de app contact); we bespreken de afgelopen weken, we nemen jouw komende dagen door, speciale gebeurtenissen, afspraken, hoe je je wilt gedragen en maken door middel van kleine visualisaties ruimte om oud los te laten voor veranderingen.

Ik neem je mee in mijn dagen, mijn manifestatie en we vinden een manier om jouw leven zo in te delen zoals jij dat graag zou zien.

Je ontvangt uitnodigingen van mij om mee aan de slag te gaan, we gaan wandelen, en dingen zoeken buiten jouw comfort-zone…

 

Het kan zo uitdagend zijn om het oude los te laten zodat je het nieuwe kunt omarmen. En via Activaties -geluidsopnames van meditaties- speciaal gemaakt voor jou, vergroot de kans op samensmelting met jouw nieuwe versie.
Je leert je eigen ruimte te pakken, te contacten met je lichaam, weer te voelen wat het je aangeeft en daarna te luisteren en te handelen.
Dit alles op een fijne en zachte manier, passend bij de nieuwe jij, net steeds iets anders dan dat je ‘gewend’ was.

 

Dit is een soort van 'samen' leven gedurende een half jaar. We hebben elke week op wisselende manieren contact, nemen de dagen door, je ontvangt uitnodigingen van mij, we evalueren waar je tegenaan loopt en wat je graag anders had willen doen. We bespreken strategieën, we doen rollenspellen, we schrijven en manifesteren samen & we gaan de natuur in.


Hieronder kun je lezen hoe dit persoonlijke traject er voor jou uit kan zien (is altijd maatwerk in wat jij nodig hebt) en wat het je gaat brengen.

Wat brengt dit traject jou?

Bewustwording dat jij het belangrijkste bent in je leven (eerst goed voor jezelf zorgen en daarna voor de ander), dat je een keuze hebt in (bijna) alles om goed en lief voor jezelf te zijn. Je grenzen te verleggen, nieuwe dingen te gaan doen, bewust, zonder automatisme in oude patronen, en daardoor nieuwe dingen op je pad laten verschijnen. Je leert neutraal te kijken naar je omgeving, zonder oordeel, vanuit liefde. Je pakt je eigen verantwoordelijkheid, en laat die van een ander bij de ander ;-). Je bent blij met wie je bent, wat je bent en hoe je bent, en straalt dit ook uit; vol levensenergie, volledig geaard, gezakt in je bekken en vanuit die oerkracht leef jij je leven!

Je geniet, je sprankelt, je leeft!!!  

Neem gerust contact met me op om te bespreken of dit traject De Bedoeling is voor jou.

Korrelig oppervlak

Of kies 1 van de andere trajecten

Korrelig oppervlak

Of kies 1 van de andere trajecten

Ik neem mijn eigen plek in & laat mijn licht schijnen
Ik ben trouw aan mijzelf & luister naar het weten van mijn hart

Smalle loopbrug
"Ik merk bij mezelf nu ook echt verandering.
Ik heb zo de behoefte om weer te gaan LEVEN!"


- E v G
bottom of page