top of page
zand

RESET & NEXT STEPS TRAJECT

Aan het eind van de intake is jouw vraag/thema helder, evenals jouw doel. Je bent je bewust van de rode draad in je leven en we hebben de quantum-fysica en de wet van aantrekkingskracht besproken; wat je denkt maakt wat je voelt, wat je voelt maakt wat je uitstraalt en wat je uitstraalt ontvang je terug.


In de eerste sessie gaan we de link leggen tussen de eerste 7 jaren van je leven en de laatste maand(en). De sessie wordt afgesloten met een Activatie -waarvan je de opname ontvangt- van wat aangeraakt is en wat getransformeerd mag worden zodat je je hier thuis dagelijks mee kunt verbinden - tot aan de volgende sessie.


In de tweede sessie gaan we van een afstandje kijken naar je pubertijd en relaties (met ouders, familie, vrienden, geliefden). Overtuigingen en patronen in jouw leven worden duidelijk. Blokkades worden helder en deze worden meegenomen in de Activatie om getransformeerd te worden.


Tijdens de derde en laatste sessie gaan we aandacht hebben voor jouw vrouwelijkheid of mannelijkheid, jouw kracht en hoe je wilt zijn. We nemen de voorgaande generaties mee evenals dat waar jij je mee wilt identificeren. Wie en hoe wil jij zijn? Ook deze laatste sessie sluiten we af met een Activatie om thuis te beluisteren en om je te blijven verbinden met hoe je wilt zijn.


Dit is een traject van 3 sessies in 4 weken tijd. Helemaal aangepast aan jouw thema, jouw klacht; dat waar je in het dagelijkse leven steeds tegenaan loopt en nu helemaal genoeg van hebt! Je wilt anders denken, anders voelen en anders reageren; je wilt weer enthousiast zijn met je wie bent!

Iedere sessie bestaat uit 45 minuten coaching en een 15 min audio-activatie die je ontvangt en kunt terugluisteren.

Wat brengt het je?


Na een maand zijn er al heel wat veranderingen merkbaar in je leven. Je erkent wie je zelf bent, je waarde, je zelfliefde. Je herkent je overijverige brein als die zich weer meldt en je weet hoe je weer kunt zakken in je bekken, in je vrouwelijke kracht.

Je hoofd en je hart werken steeds vaker optimaal samen en je bent blij met hoe je je voelt en wie je bent. Je voelt je krachtig en energiek! Je voelt je mooi en accepteert jezelf in deze prachtige versie.

Je straalt, je bruist, je leeft!

Jouw investering in Reset & Next Stap traject is € 595 

TIJDELIJK voor € 495

Korrelig oppervlak

Of kies 1 van de andere trajecten

Korrelig oppervlak

Of kies 1 van de andere trajecten

Zo binnen zo buiten & zo buiten zo binnen
Jouw buitenwereld spiegelt je binnenwereld
Mooi he?

Smalle loopbrug
"Ze is een superfijne therapeut/coach, erg betrokken en invoelend. Haar manier van werken is subtiel maar effectief. Haar natuurlijke enthousiasme en uitstraling zijn aanstekelijk en je voelt je meteen thuis.
Ze luistert goed en komt met een gerichte vraag makkelijk tot de kern. De resultaten zijn fantanstisch. Superlatieven komen tekort."


- Günther de Jong - oprichter Touch of Matrix
bottom of page