top of page
wandelaar.jpg
zand

UPDATING YOURSELF GROEPSSESSIES

Maandelijks geef ik een online groepsbehandelingen in een besloten FB-groep Updating Yourself. Deze behandelingen onderga je live gewoon lekker vanuit jouw eigen huis, jouw space (en als je verhinderd bent kan dit ook op een later moment) samen met anderen die je niet ziet of hoort; door de online verbinding ervaar wel je de kracht van de groep.

Updating Yourself is dus een online groepsbehandeling die je thuis volgt. Je hoeft zelf niets te doen. Je ligt lekker op je bed of bank, zorgt dat je niet gestoord wordt en staat open voor de ervaring en laat het gebeuren.
Wat mag jij tijdens deze sessies in dankbaarheid loslaten, zodat er ruimte komt voor nieuw?

Elke maand is er een gezamenlijk thema. Ook is er altijd ruimte voor inbreng van je eigen thema, voor jouw intentie.

Tijdens de sessie, waarin mijn stem je meeneemt in het Quantum-Veld, laat je los en geef je je over aan het Veld, terwijl jouw zelfherstellend vermogen geactiveerd wordt.
Oude patronen worden losgelaten en blokkades verdwijnen, ook trauma’s kunnen geheeld worden. Je bewustzijn wordt vergroot en je krijgt meer duidelijkheid in je leven. Een hele mooie kans om volledig in je kracht te komen staan.
Gedurende de sessie ontspant je lichaam en je hoofd zich en sta je open voor wat zich meldt. Je bent veilig en er gebeurt alleen wat jij wilt.
Ik haal niets weg en plant niets in je. Jij bent zelf in charge; jij bepaalt wat gereset, opgeschoond of geneutraliseerd wordt.

Doe je mee?
Deze maandelijkse update is heel geschikt als je al eerder bij mij sessies hebt afgenomen en/of om je veld schoon te houden. Om de ruis uit je lichaam te halen, een soort van APK voor jezelf zodat je weer focust op dat wat werkelijk belangrijk voor jou is.

Juist als je zelf altijd klaar staat voor anderen en het moeilijk vindt tijd voor jezelf te nemen, zijn deze sessies echt een kadootje.

KOM!
Doe je mee?

 

De eerstvolgende groepssessie staat ingepland op donderdag 18 april van 20.30 tot 21.30 uur en heeft als thema de regie over je eigen leven pakken.

De volgende 2 zijn op 16 mei en 13 juni 2024. De thema’s hiervoor zijn nog in voorbereiding. Je meldt je aan voor 3 sessies.
Dit alles gebeurt in een besloten FB-groep Updating Yourself. De sessie blijft een week staan, zodat je deze later nog kunt avonturen mocht je op de dag zelf verhinderd zijn.
Doe je mee?
 

Wat brengt het je?

  • Rust in je hoofd en lichaam

  • Ontspanning van je hele ZIJN

  • Ruimte voor groei en verandering

  • Contact met je lichaam en herkenning van de signalen die het afgeeft (uit je hoofd en in je lichaam)

  • Kracht om de signalen die je voelt te volgen en (andere) keuzes te maken die goed voor jou zijn

  • Je bent weer blij met wie je bent en waar je naar toe wilt.


Jouw investering in dit Updating Yourself is 3x€ 66

TIJDELIJKE AANBIEDING: 3x € 44

Korrelig oppervlak

Of kies 1 van de andere trajecten

Korrelig oppervlak

Of kies 1 van de andere trajecten

Kiezen voor jezelf, je hart volgen, overgave & in het onbekende stappen; wat een magisch avontuur.
Ben je er klaar voor?

Smalle loopbrug
"He lieve Marjolein, bedankt voor de fijne en krachtige groepsbehandeling van gisteravond. Er zaten weer hele mooie dingen in en ik heb lekker opgeruimd. Graag tot de volgende x."

- Natas
bottom of page